سئو چیست ؟

بهینه‌سازی موتور جست‌وجو یا سئو  SEO
 هدف از راه‌اندازی این سیستم در کسب‌وکارتان، افزایش رتبه‌بندی در موتور جست‌وجوی گوگل یا یاهو است که در نهایت مخاطب و مشتری هدف را در مسیر رسیدن به وب‌سایت شما هدایت می‌کند.
در روش بهینه‌سازی موتور جست‌وجو، بازاریاب به دنبال کلمات یا عباراتی هستند که مصرف‌کننده‌ها برای دریافت اطلاعات آنلاین به منظور شناسایی محصول یا خرید از آن‌ها بیشتر استفاده می‌کنند تا همان عبارات را در محتوای خود بگنجاند.

سئو چه عناصری را شامل می‌شود؟
 سئو دامنه‌ای از کلمات صفحات وب‌سایت شما تا مسیر هدایت مشتری به سایت‌های دیگری که وب‌سایت شما را لینک می‌دهند شامل می‌شود.

شاخص محتوا
 صرفاً نباید در این روش بازاریابی دیجیتال، به کلمات دقت کنید. باید فضای دسترسی کافی را برای خواندن هرچه شفاف‌تر محتوای وب‌سایت بسازید و از جمله آن‌ها افزودن تصاویر و توضیحات کوتاه اثرگذار در بخش نتایج جست‌وجو برای معرفی سایت یا محتوای مورد نظر است.

ساختار لینک دهی درست
 فراموش نکنید که موتورهای جست‌وجو باید بتوانند به‌راحتی به محتوای وب‌سایت شما دسترسی داشته باشند. کارشناس سئوی تیم بازاریابی دیجیتال شما باید این نکته مهم را در نظر داشته باشد و فرمت‌های مناسب لینک دهی و آدرس‌دهی و نقشه سایت را تنظیم و مدیریت کند.

کلیدواژه‌ها
 یکی از آجرهای مهم بنای سایت شما این است که در مرحله سئو، کلیدواژه‌های مناسبی پیدا کنید که مخاطب در موتورهای جست‌وجو با مشاهده آن‌ها و نهایتاً کلیک، به وب‌سایت شما هدایت شود.
پیشنهاد می‌کنم در محتوای در نظر گرفته برای وب‌سایت خودتان، از یک محدوده مشخص و ممکن از کلیدواژه‌ها استفاده نکنید. تنوع و تازگی را لحاظ کنید.

◄ برآورد درآمد سالانه یک کارشناس سئو با توجه به اقتصاد کشور ما متغیر است.
بازاریابی محتوا؛ قصه گوی ماهری باش!
 این نوع، به‌تازگی محبوبیت گسترده‌تری در کشور ما پیدا کرده است که با توجه به دوران سخت پاندمی، بازاریابی محتوایی بیش از گذشته در بازاریابی دیجیتال کاربرد پیدا کرده است.
در این شیوه، از همخوان کردن اطلاعات و شرح قصه وار محصول یا کسب‌وکار برای افزایش شناخت از برند محصول شما استفاده می‌شود.

ابزارهای مهم تعمیرات موبایل

با گسترش روز افزون تلفن های همراه در برند ها و مدل های مختلف، افراد بیشتری از آن ها استفاده می کنند، پس قطعا به همان اندازه تعمیرات موبایل نیز متقاضی بیشتری پیدا می کند.

برای ورود به این رشته در قدم اول باید ابزارهای تخصصی برای تعمیر را بشناسید.

توصیه می شود قبل از دوره دیدن در آموزشگاه یا تعمیرگاه های موبایل، حتما شناخت لازم از وسایل کار خود داشته باشید؛ شناسایی ابزار های تعمیرات موبایل، به عنوان الفبای یادگیری این حرفه  محسوب می شود و باعث می شود با دید بازتری به سراغ آموزش های اولیه ی تعمیر بروید.

علاوه بر مبلغی بین ۵ تا ۱۰ میلیون تومان برای خرید ابزار آلات تعمیر، هزینه های دیگری مانند اجاره ی مکان خوب برای تعمیرگاه یا خرید نرم افزار مدیریت تعمیرگاه و … دارید؛ بدین منظور قبل از شروع این حرفه به راحتی می توانید میزان مبلغ مورد نیاز برای شروع به کار را پیش بینی کنید.

در این مقاله سعی داشتیم تا ابزارهای مهم و لازم تعمیرات موبایل را همراه با تصویر به شما نشان دهیم.

برای تعمیر موبایل چه وسایلی نیاز است؟

پیچ گوشتی

این ابزار اولین و مهم ترین ابزاری است که برای تعمیرات موبایل باید داشته باشید چرا که قبل از تعمیر گوشی قاعدتا باید بتوانید آن را باز کنید. پیچ گوشتی های مخصوص تعمیرات موبایل، مدل های مختلفی دارد و از نظر ابعاد آنقدر کوچک هستند که به راحتی می توان با آن ها پیچ موبایل را باز کرد.

یک تعمیرکار موبایل در قدم اول باید شناخت دقیقی از پیچ گوشتی های متفاوت برای باز کردن گوشی های مختلف مانند گوشی های اندروید یا اپل داشته باشد.

برخی از شرکت ها، کار شما را راحت کردند و تمام پیچ گوشتی های لازم در زمینه ی تعمیرات موبایل را در قالب پکیج های پیچ گوشتی عرضه کرده اند. البته سعی کنید پکیجی را انتخاب کنید که سر پیچ گوشتی غیر قابل تعویض باشد، چون روزانه با آن ها سر وکار دارید و احتمال گم شدن آن ها بسیار زیاد است و هم اینکه چند پیچ گوشتی، کنار دستتان باشد بهتر از یک پیچ گوشتی با سری های مختلف است.

پیچ گوشتی ها باید خاصیت آهنربایی داشته باشند تا بتوانید پیچ های ریز موبایل را به وسیله ی خاصیت آهنربایی آن ها کنترل کنید.

چند مورد از پیچ گوشتی های مهم و پرکاربرد در زمینه ی تعمیرات موبایل را به اختصار بیان می کنیم اما تعداد این پیچ گوشتی ها بیشتر از این چند موردی است که من اشاره کردم. این پیچ گوشتی ها می توانند برقی و در ابعاد و اندازه های مختلف باشند.

پیچ گوشتی ۴ سو: پرکاربردی ترین ابزار در زمینه ی تعمیرات موبایل هست و از آن جایی که در تمام مدل ها از پیچ چهارسو استفاده شده اگر پیچ گوشتی چهارسو نداشته باشید قادر به باز کردن هیچ موبایلی نخواهید بود.

پبچ گوشتی آیفون : قاعدتا گوشی های آیفون هم، در معرض تعمیر قرار می گیرند؛ پس باید پیچ گوشتی مخصوص به مدل های آیفون را در اختیار داشته باشید. در گوشی های آیفون در کنار سوکت شارژر، دو مدل پیچ متفاوت وجود دارد که برای باز کردن آن ها احتیاج به پیچ گوشتی های مخصوص است.

پیچ گوشتی های T6 و T5 : قطعا بیشترین میزان کارهای تعمیری شما به گوشی های ساده و قدیمی اختصاص پیدا می کند. به همین منظور نیاز به این پیچ گوشتی ها دارید. این مدل پیچ گوشتی ها مختص گوشی های ساده و قدیمی است.

پیچ گوشتی سه سو: اگر مشتری بخواهد یک گوشی با برند ناشناخته یا آیفون ۷ به شما تحویل دهد حتما به این مدل پیچ گوشتی احتیاج پیدا می کنید. در گوشی ایفون ۷ یک پیچ مخصوص  دارد که باید با این پیچ گوشتی باز کنید.

پیچ گوشتی

دستگاه جداکننده ی گلس ازصفحه ی  نمایشگر

قبل از اینکه در رابطه با این دستگاه صحبت کنم. بهتر است به صورت خلاصه با نحوه ی جدا کردن گلس از گوشی، بدون داشتن دستگاه جداکننده آشنا شوید.

در ابتدا باید باطری موبایل، سیم کارت، کارت حافظه را از گوشی جدا کنید.

بعد با استفاده از تفنگ حرارتی یا سشوار داغ و با حوصله ی فراوان قطعات سخت افزاری گوشی را از هم جدا کنید. حرارت دهی غالبا یک ساعت وقت شما را می گیرد. با این کار چسبی که شیشه ی محافظ را گرفته آب می شود و بعد می توانید با استفاده از یک وسیله ی نوک تیز از همدیگر جدا کنید.

حال به سراغ دستگاه جداکننده می رویم. این دستگاه در انواع مختلف با رنج قیمت های متفاوتی در بازار موجود است. برای جدا کردن گوشی از این دستگاه باید تاچ و نمایشگر را از گوشی جدا کنید و بعد موبایل را داخل دستگاه بگذارید و در دستگاه را ببندید تا دما ی دستگاه کاهش پیدا کند. این کاهش دما تا جایی اتفاق می افتد که دمای گوشی به منفی ۱۸۰ درجه میرسد و گوشی یخ می زند.

با یخ زدن نمایشگر، خاصیت چسبندگی آن از بین می رود و به راحتی و بدون قبول ریسک شکستن نمایشگر، آن را جدا می کنید.

به نظرم وسیله ای بسیار لازم و کاربردی است و ارزش خرید دارد.

هیتر

گوشی های امروزی را غالبا ضد آب می سازند. برای ضد آب شدن گوشی ها، لاستیک های مقاومی را در لبه های قاب در نظر گرفته اند که از باز شدن قاب گوشی جلوگیری می کند. برای باز کردن این مدل گوشی ها، احتیاج به هیتر دارید تا لاستیک های اطراف قاب را با هیتر شل کنید تا به راحتی جدا شوند.

هیتر وسیله ای است که با استفاده از  آن می توانید گرمای کنترل شده ای برای قسمت های دیگر موبایل وارد کنید و به راحتی اجزای مختلف گوشی را از هم جدا کنید.

در هیتر، مانند سشوار، یک فن در دسته یا درون خود دستگاه قرار دارد و تولید باد می کند و با یک المنت، باد سرد، تبدیل به باد داغ می شود. دمای دستگاه هیتر را از ۱۰۰درجه تا ۴۸۰ درجه و حتی بعضی از مدل های آن تا ۸۰۰ درجه می توان تنظیم کرد.

بعضی از دستگاه های هیتر طوری طراحی شده که می توانید از آن به عنوان هویه استفاده کنید.

هیتر

پنس

یکی دیگر از ابزارهای اصلی در زمینه ی تعمیرات موبایل پنس است. ابزاری که به وسیله ی آن به راحتی می توانید اجزای ریز و کوچک را بردارید. پنس بسیار به موچین شباهت دارد اما به صورت دقیق تر و تخصصی تر طراحی شده تا تعمیرکار بتواند کار خود را به درستی انجام دهد. آن قدر اجزای موبایل ریز است که در صورت نداشتن پنس، نمی توانید هیچ کاری را به درستی انجام دهید.

برای خرید تمامی وسایل و ابزار تعمیرات گوشی به این سایت مراجعه کنید.